Can sıkıntısı Avcıları: 7 Yaz Eğlencesi Aktivitesi

7 Yaz Eğlencesi Aktivitesi

İzmir Hatay Anaokulu Gözbebeğim AnaokuluPlaceholder

Can sıkıntısı Avcıları: 7 Yaz Eğlencesi Aktivitesi

Can sıkıntısı Avcıları: 7 Yaz Eğlencesi Aktivitesi

Yaz bir zaman ya da sonsuz aktiviteler gibi görünür. Arka bahçede oyun, plaj zamanı, parkta piknikler ve daha fazlası! Ancak yaz uzadıkça bu seçeneklerden sıkılmanız mümkün. Hepimizin bildiği gibi, çocuklar çabuk sıkılır. İşte İzmir Hatay Anaokulu Gözbebeğim’in önerisi, eğlenceli ve yenilikçi bir yaz geçirmenin 7 kesin yolu!

7 Yaz Eğlencesi Aktivitesi

1. Toplum Merkezi

Topluluk merkezleri, eğlenceli etkinlikler için harika bir kaynaktır. Etkinlikler, oyun grupları ve daha fazlasını bulmak için bölgenizdekileri araştırın! Bu, pek çok ebeveyn tarafından kullanılmayan bir kaynak ve can sıkıntısından kurtaran bir cankurtarandır!

2. Bahçe Saati

Bahçe işleriyle uğraşıp bitki yetiştirmek, çocuklara sorumluluk öğretmenin harika bir yoludur. Bu, tüm yaz boyunca büyümelerini izleyebilecekleri bir şeydir. Eğer bitki yetiştirirseniz, eğlenceli yemek pişirme projelerinde bile kullanabilirsiniz.

3. İnterneti Kullanın

Topluluk merkezlerini, etkinlikleri bulmak için aynı zamanda çevrimiçi olarak kontrol ettiğinizden emin olun. Birçok web sitesi yerel etkinlikleri aya göre birleştirir ve birçok eğlenceli aktivite sunar.

4. Bir Gün Yapın

Okuldaki en heyecanlı günler her zaman yerli malı haftası, kulüp çalışmaları günü ya da buna benzer şeylerdi. O halde neden bunu okul günleriyle sınırlandırıyorsunuz? Kendin Yap! Çocuklara ilham vermek ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için eğlenceli temalı günler planlayın.

5. Kamp Zamanı!

Sadece arka bahçenizde olsa bile, eğlenceli, rustik bir deneyim yaratmak için çadırınızı kullanın veya bir arkadaşınızdan veya komşunuzdan ödünç alın! İmkanınız varsa kamp ateşi yakıp anı doyasıya yaşayın!

6. Biri Yol Gezisi Mi Dedi?

Şehir dışından arkadaşlarınız veya aileniz var mı? Onları ziyaret edin! Hatta yeni bir deneyim olarak trene binerek doğu ekspresi macerası bile yaşayabilirsiniz.

7. Kitabını Okuduğunuz, Filmi İzleyin!

Filme çevrilen o kadar çok kitap var ki, bu yeni bir şey değil. Ancak, çocuğunuza bir kitap okutup film izlettirmek ve ardından farklılıkları ve benzerlikleri tartışmak eğlenceli bir deneyim olabilir.