Biraz Kış Ailesi Eğlencesi İçin Hazırlanın!

Bebeğinizi Kış İçin Nasıl Giydirirsiniz?

Placeholder

Biraz Kış Ailesi Eğlencesi İçin Hazırlanın!

Biraz Kış Ailesi Eğlencesi İçin Hazırlanın!

Çocuğunuzla dışarı çıkıp karın tadını çıkarmaya başlamadan önce, hava durumuna uygun giyindiğinizden emin olmalısınız!

Kesinlikle çok eğlenceli olsa da, uygun şekilde hazırlanmazsanız kış soğuğu da çok zararlı olabilir. İşte kışa nasıl hazırlanabileceğinize bir göz atın!

Bebeğinizi Kış İçin Nasıl Giydirirsiniz?

Bebeğinizi dışarı çıkmaya hazırlarken, küçük çocukların soğuğa bizden çok daha duyarlı olduğunu unutmamalısınız. Bebeğinizi çıkarması ve giymesi kolay katmanlar halinde giydirin, ancak hava durumuna göre nasıl giyindiğinize göre en azından fazladan bir tam katman eklediğinizden emin olun.

Ayrıca bebeğinizin başını ve kulaklarını donma tehlikesinden korumak için sıcak bir şapka verdiğinizden emin olun. Çocuğunuzun sağlığı için tehlike oluşturabilecekleri için ipli atkılar veya giysiler kullanmaktan kaçının. Ayrıca çocuğunuzun fazla ısınıp ısınmadığını belirlemek için vücut sıcaklığına da dikkat edin. Gerçekten ne kadar sıcak olduklarını hissetmek için ellerini ve ayaklarını kontrol edin – aşırı ısındıklarını size söyleyemezler.

Yeni Yürümeye Başlayan Çocuğunuzu Kış İçin Nasıl Giydirirsiniz?

Muhtemelen bildiğiniz gibi, çocuğunuz büyüdükçe, çok daha bağımsız hale geliyor! Tıpkı bebekler gibi, küçük çocukların da kışın soğuğundan ekstra korumaya ihtiyacı vardır, bu nedenle onları giyip çıkarması kolay katmanlar halinde giydirdiğinizden emin olun. Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz, kendi kışlık kıyafetlerini giyebilmekten kazanacağı bağımsızlık hissini takdir edecek! Çocuğunuza, onları sıcak tutan hafif katmanlar giydirirken, aynı zamanda oynaması ve havanın tadını çıkarması için hareket ve esneklik kazandırın.

Unutmayın: bazen çocuklarınız dışarıda olamayacak kadar soğuktur. Hava -25 santigrat derecenin altına düşerse (rüzgar dahil) veya dışarının çok soğuk olduğunu düşünüyorsanız, dikkatli olun ve çocuğunuzu dışarı çıkarmayın.