5 TEMEL SU GÜVENLİĞİ İPUCU

Temel Su Güvenliği İpuçları

Havuzda Eğlenen Çocuk FotoğrafıPlaceholder

5 TEMEL SU GÜVENLİĞİ İPUCU

5 TEMEL SU GÜVENLİĞİ İPUCU

Sıcak bir günde, soğuk bir havuza atlamaktan veya bir fıskiyeden geçmekten daha iyi bir şey yoktur. Serinlemenin en iyi yolu (meybuz haricinde)! Ancak havuzlar, plajlar ve göllerin tümü güvenlik sorunu teşkil etmektedir. Herkesin eğlenceli ve güvenli bir zaman geçirmesini sağlamak için bazı önemli güvenlik önlemlerine uymanız önemlidir. İzmir Hatay Anaokulu Gözbebeğim, çocuklarınızla sudayken bu ipuçlarını aklınızda bulundurmanızı öneriyor.

Temel Su Güvenliği İpuçları

1. Yüzme Dersleri

Bu çok kolay gibi görünüyor, ancak birçok ebeveyn, çocuklarına kendileri öğretmek veya bir şekilde öğreneceklerini varsaymak için bu seçenekten vazgeçiyor. Durum böyle değil, hatta en iyi seçenek bu diyebiliriz. Çocuklarınıza yüzme öğretecek kursları araştırın!

2. Drama Kraliçesi

Harekete geçir! Bir plaja veya havuza gitmeden önce, çocuklarınızın su ortamında olduğu bir oyun veya hayal ürünü bir senaryo oluşturun. Gerçek olana ulaştıklarında bir profesyonel olmaları için, hayali sularda güvenli ve sorumlu olmalarını sağlayın.

3. Mayo

Günümüzde su yüzdürme cihazları için çok şık seçenekler var. Hatta bazı mayolarda şamandıralar bile var! Hem sizin hem de çocuğunuzun memnun kalacağı bazı güvenli ve şık seçenekler için yerel mağazalarınızı ziyaret edin.

4. Bir Plan Oluşturun

Ailenizdeki herkesin, başı dertte olan bir yüzücünün belirtilerini ve acil bir durumda ne yapılması gerektiğini anlayabilmesi çok önemlidir. Bir şey olması durumunda iyi düşünülmüş ve uygulanmış bir planınız olsun. Bu, havuz zamanı geldiğinde hem kendinize hem de çocuklarınıza güven verecektir.

5. Eğlenin!

Havuzlar, plajlar ve göller yazın çok eğlenceli! Tedbirli ve tetikte olmak önemli olsa da, rahatlamak ve eğlenmek önemlidir. Dikkatli olun ama aynı zamanda etrafa su sıçratın ve suyun tadını çıkarın!