Çocuklarınızla Sahile Gitmek

Çantanızda Olması Gerekenler Şunlardır ;

İzmir Hatay Anaokulu Gözbebeğim AnaokuluPlaceholder

Çocuklarınızla Sahile Gitmek

Çocuklarınızla Sahile Gitmek

Sıcak hava içeri giriyor ve dışarıda olmak istiyorsun. Parka gitmekten veya ormanda keşfe çıkmaktan, herhangi bir yazı tanımlayan çok önemli bir aktivite var ve bunlardan en önemlisi sahili ziyaret etmek! Bir plaj günü, bir yaz hafta sonunu geçirmenin en rahatlatıcı yollarından biri olsa da, stresli de olabilir. Çocuğunuzu suyun etrafında güvende tutmak, tüm ihtiyaçlarını paketlemek ve eşyalarınızda minimum kumu geri getirmek tüm endişelerinizdir. İşte herkesin mutlu olmasını sağlamak için sahili ziyaret ederken akılda tutulması gereken bazı kullanışlı ipuçları ve püf noktaları!

Çocuklarınızla Sahile Gitmek

Demek bir plaj günü geçirmeye karar verdin. Plajda geçirilen başarılı bir günün anahtarı, herkesi susuz bırakmamak, güneşten korunmak, tok tutmak ve en önemlisi eğlenmek için gerekli tüm malzemeleri yanınıza aldığınızdan emin olmaktır! Başarılı bir plaj günü için gerekli gördüğümüz bazı öğeler.

Çantanızda Olması Gerekenler Şunlardır ;

güneş kremi

şapkalar

Yalıtımlı Su Şişeleri + Su

atıştırmalıklar

Havlu (Kişi Başı)

Islak mendil

Bebek pudrası

Plaj Battaniyesi

Islak Eşyalar için Plastik Torbalar

Artık temel unsurların farkında olduğunuza göre, plaj gününüzde işinize yarayabilecek birkaç sıra dışı eşyayı burada bulabilirsiniz!

Ziploc Torbaları

– konu atıştırmalıkları paketlemek ve artıkların kolayca saklanmasını sağlamak söz konusu olduğunda, Ziploc Torbaları mükemmeldir. Ek olarak, küçüklerinizin eve götürmek istediği herhangi bir plaj hediyelik eşyası, siz eve gelene kadar kolayca saklanabilir. Kabukları, ilginç kayaları ve diğer küçük hazineleri taşımak için harika!

Uzun Kollu Giysiler

- Yazın başlangıcında veya günün ilerleyen saatlerinde sahili ziyaret ediyorsanız, uzun kollu giysiler bir zorunluluktur. Sudaki esintinin iç kısımlardan çok daha soğuk olduğunu hatırlamak önemlidir. Özellikle güneş batarken, sıcaklık düşecek ve siz ve çocuklar, kapüşonlular veya uzun kollu gömlekler getirdiğiniz için mutlu olacaksınız!

İlk Yardım

– bu bazıları için bariz görünse de, bir plaj çantasını hazırlarken genellikle gözden kaçabilir. Sahilde çok sayıda keskin kaya ve diğer potansiyel tehlikeli maddeler var ve elinizin altında bandaj, ovalama alkolü veya polisorin bulundurmak asla kötü bir fikir değildir!

Su Geçirmez Hoparlörler

- kim sahilde müzik dinlemeyi sevmez ki? Su geçirmez hoparlörler veya ucuz, suya dayanıklı bir radyo, mükemmel bir plaj arkadaşıdır.

Yüzme Bezi

- tipik bebek bezleri ıslandığında kabarık ve ıslak olur. Yüzme bezlerinin devreye girdiği yer burasıdır. Yüzme bezleri ise hafif ve rahattır. Bu bebek bezleri hem kumaş hem de tek kullanımlık olarak gelir.

Plaj Çadırı

-

Bir plaj çadırı, çok amaçlı mükemmel bir plaj öğesi olabilir. Gölge, kumdan özgürlük ve hatta biraz mahremiyet sağlar.

Plaj zamanı!

Artık hepiniz sahile gitme zamanını doldurdunuz! Sahildeyken, herkesin mutlu ve sağlıklı kalmasını sağlamak için akılda tutulması gereken çok sayıda şey vardır. Gün için iyi donanımlı olduğunuza göre, şimdi güvenli ve eğlenceli bir plaj günü geçirmenin en iyi yollarından bazılarına göz atalım.

Sahilde yerinizi seçmek, plaj günü deneyiminizin en önemli kısımlarından biridir. Yayılmanız için size geniş alan sağlayan bir yer seçtiğinizden emin olmak istersiniz. Aynı zamanda, diğer insanların alanına saygılı olmanız ve onları kalabalıklaştırmamanız gerekir.

Yeniden uygulayın

- evden çıkmadan önce güneş kremi sürerken çok önemlidir, bu yüzden tekrar uygulamanızı sağlamak çok önemlidir. Güneş kremini her 80 dakikada bir yeniden uygulamalısınız. Başka bir öneri? Spreyin yüzünüze geri dönmesini önlemek için rüzgara püskürtmeyi deneyin.

Sabır

– Çocuğunuz ilk kez kumsala geliyorsa ya da sadece mevsiminde, sabırlı olmak önemlidir. Yeni bir yer, çocuklar için garip ve bunaltıcı olabilir. Akışa ayak uydurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve normal rutininiz ve programınızda esnek olun.

Bu faydalı ipuçlarıyla sahile şık bir şekilde gitmeye hazırsınız! Güneşin ve eğlencenin tadını çıkarırken, kumsalın önünüze atabileceği her şeye tam olarak hazır olun. İzmir Hatay Anaokulu Gözbebeğim, çocuk girişimleri ve çocuklarınızı gelecekteki öğrenimlerine ve hayattaki maceralarına hazırlamaya nasıl yardımcı olduğumuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizlere ulaşın.