Çocuklarınızın Arkadaşlarıyla Yapabilecekleri Eğitici Aktiviteler

Çocuklarınız Ve Arkadaşları İçin Eğitici Oyunlar

Resim Boyaması Yapan ÇocukPlaceholder

Çocuklarınızın Arkadaşlarıyla Yapabilecekleri Eğitici Aktiviteler

Çocuklarınızın Arkadaşlarıyla Yapabilecekleri Eğitici Aktiviteler

Yaz tatilinde, birçok öğrencinin aklındaki son şey öğrenmektir. Ancak arkadaşlarıyla çok eğlenmeye ve yaramazlık yapmaya hazırlanırken, okul yılı boyunca öğrendiklerini unutmamaları için bazı eğitici etkinlikler eklemeniz önemlidir.

Çocuklarınız Ve Arkadaşları İçin Eğitici Oyunlar

İşte uzun yaz günlerinde çocuklarınızı fiziksel olarak meşgul ve zihinsel olarak aktif tutmak için kullanabileceğiniz bazı aktiviteler:

Düşünme Oyunları

Özellikle çocukların mantık kullanmasını gerektiren oyunlardır ve her yaştan çocuk için uygundur.

Anagram Meydan Okuma

Bu oyun için çok sayıda harf döşemesine ihtiyacınız olacak (Scrabble'dakiler gibi). Çocuklar bir yüzünde yazılı veya baskılı harfler bulunan küçük kart parçalarını keserek kendileri yapabilirler.

Oyuncu sayısına bağlı olarak çocukları takımlara ayırabilirsiniz. Her takımın üstesinden gelebileceğine inandığınız, tercihen bir tema içeren, meydan okuma için bir kelime koleksiyonu seçin. Örneğin:

Tema: Çiftlik hayvanları – Kelimeler: inek, kedi, köpek, tavuk, kaz vb.

Tema: Kıtalar – Kelimeler: Avrrupa, Asya, Amerika, Afrika, vb.

Ardından her takıma (veya oyuncuya) bir ipucu ile temanızdaki kelimeleri oluşturacak bir harf yığını verin. Sözlerini çözen ilk takım (veya oyuncu) kazanır.

Çin Topu gibi açık hava oyunları ve hatta çocuklar için satranç da dahil olmak üzere göz önünde bulundurulması gereken birçok eğlenceli aktivite var. Çocuğunuzu teşvik edecek ve öğrenmek için onları heyecanlandıracak harika eğitim fikirleri için Pinterest gibi web sitelerini keşfedin.

İzmir Hatay Anaokulu Gözbebeğm' de , çocuğunuzu tüm yaz boyunca zihinsel ve fiziksel olarak aktif tutmak için birçok aktivite içeren bir etkinlik programı sunuyoruz. Kontenjan sınırlıdır, bu yüzden kayıt olmak için bugün bizimle iletişime geçin!